Програма туру:

Виїзд з Тернополя

1 день.

м. Теребовля – столиця Теребовлянського князівства з давньою історією та пам’ятками, серед яких оборонний замок  ХVІІ ст..з округлою вежею- пасткою, пристосовані до оборони церква св. Миколая ХVІІ ст.. та монастирський комплекс оо. Кармелітів ХVІІ ст..

м. Скала – Подільська, або Скала над Збручем – належала до найдавніших та найміцніших міст Поділля і до сьогодні заворожує неймовірно красивими руїнами палацу, спорудженого на місці могутнього колись замку. Тут можна відчути себе першовідкривачем та поблукати підземеллями.

с. Кривче: печера „Кришталева”- одна з найкрасивіших печер Тернопільщини. Її зали та галереї — це окремий світ, що, здається, балансує на межі реальності та казки. Тут мандрівникові відкривається унікальна країна підземних лабіринтів з неповторними залами-палацами, прикрашеними дивовижними гіпсовими кристалами, сталактитами, сталагмітами, які створювалися впродовж тисячоліть. А уяву людини з легкістю захоплює неймовірна гра фарб та візерунків цього незрівнянного підземного квітника, загальна довжина ходів якого складає близько 23 км.

Джуринський (Нирківський) водоспад – один з найпотужніших та найгарніших рівнинних водоспадів України. Вода у ньому спадає  з 16 – метрової висоти.

Поселення в готель, ночівля.

2 день.

Сніданок. Виселення з готелю

м. Бучач екскурсія по місту (ратуша, замок 14 ст., церква Святого Миколая, церква Покрови, монастир оо.Василіан, костел Успіння Богородиці.

Обід.

смт. Микулинці –( оглядова екскурсія)містечко що одержало свою назву від імені воєводи князя Василька Теребовлянського – Микули, з могутнім чотирикутним обороним замком ХVІ ст., Троїцьким костелом, котрий збудований за зразком Дрезденського двірцевого католицького костелу ХVІІІ ст.,палацом та деревом закоханих.

Повернення в Тернопіль.

            В ціну входить:                                           В ціну не входить:                       

— транспортне обслуговування                             — вхідні квитки

— послуги екскурсовода

— медична страховка

— проживання в готелі

 

При бронюванні туру просимо уточнювати його актуальну вартість.

Відгуки про тур

Ще немає відгуків.

Залишити відгук