Програма туру:

1 день

Виїзд о 8.00год з Тернополя (Майдан Героїв Небесної сотні)

Чинадієво. Серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших замків країни, наче у казку запрошує Вас мисливський замок графів Шенборнів (1890р.). Він дивиться на Вас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати. Замок оточений гарним парком з багатьма екзотичними рослинами.

Мукачево. Тут на одинокій вулканічній горі знаходиться найпотужніша фортеця в Україні — замок “Паланок” (XIV ст.), який спорудив князь Федір Корятович, а овіяла героїчною славою княгиня Ілона Зріні. За наявності вільного часу в Мукачево також можна оглянути ще багато цікавого: каплицю св. Мартина (XIV ст.), палац Ракоці (1663р.) та прекрасну зелену ратушу (1903р.)

Поселення в готель. Ночівля

2 день

Відпочинок на термальних водах

Оздоровчо-рекреаційний комплекс «Косино» пропонує оздоровитись у термальних водах Закарпаття. Цілюща вода курорту піднімається з однієї із трьох діючих, на даний момент, свердловин на Закарпатті, під назвою 16 Т. Гарячий гейзер термальної води прямує із самого серця землі, та, згодом, охолоджується на своєму шляху. Глибина свердловини 1190 метрів під землею. На поверхню вода потрапляє з температурою близько +55°C, охолоджується до +41°C і подається у басейни.

Термальні води «Косино»несуть загальний оздоровлюючий ефект на організм, наповнюючи його необхідними для  нормального функціонування речовинами та мікроелементами.

Берегове. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де частина людей розмовляє угорською, однозначно Вам треба в столицю угорської України — Берегово. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), “Графський двір” – садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.) та касино “Золота пава”. Але найбільшою принадою є басейни з унікальною термальною водою, що піднімається з глибини 1600 м. та лікує від 86 хвороб, аналоги їй є лише в Новій Зеландії.

А у вечері екскурсія на завод Чизай, який виробляє унікальне марочне вино «Троянда Карпат» з оглядом винних погребів, процесу розливу та дегустацією 11 видів вина в дегустаційному залі заводу.(55 грн)

Повернення в готель. Ночівля.

3 день

Виселення з готелю.

Іза . Столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва.

Міжгіря – українська Швейцарія. Ви метемете можливість помилуватися неймовірною красою гірських пейзажів піднявшись на висоту 853 м на крісельному підйомнику, а потім пообідати смачними натуральними стравами місцевої кухні приготовленими на дровах.

Синевір — найбільше озеро Українських Карпат. Розташоване в гірському масиві. Внутрішні Горгани. Краєвиди вражають надзвичайною мальовничістю й величністю. Стрімкі схили, вкриті стрункими ялинами, вік яких становить 140—160 років, спадають прямо до води. Посередині озера розмістився, немов зіниця блакитного ока, невеликий острівець площею всього кілька метрів. Звідси і народна назва озера — Морське Око.

При наявності часу – екскурсія на водопад Шипіт

Водоспад Шипіт — один з найкрасивіших водоспадів України який скидає свої води багатьма заворожуючими каскадами в мальовничу гірську долину з висоти 15 метрів. Він бере свій початок з великого підземного джерела, в одному з найгарніших місць українських Карпат – полонині Боржава. Перебування тут чудово допомагає відпочити від цивілізації та дає нові життєві сили.

Повернення в Тернопіль.

            В ціну входить:                                           В ціну не входить:                       

— транспортне обслуговування                             — вхідні квитки

— послуги екскурсовода

— медична страховка

— проживання в готелі

 

При бронюванні туру просимо уточнювати його актуальну вартість.

Відгуки про тур

Ще немає відгуків.

Залишити відгук