ПРОГРАМА ТУРУ

1 ДЕНЬ:

Тернопіль – переїзд у м. Київ. Екскурсія по центральні частині міста (Золоті Ворота, Софія київська, Києво-Печерська лавра, Будинок з химерами). Також відвідування музею води. Під час подорожі в світ води можна спостерігати за таненням льодовиків, зародженням дощу та виверженням гейзерів. Можна змінити русло річки на макеті, побавитись з великими мильними бульбашками, перевірити силу на водяному насосі. Ночівля в готелі.

2 ДЕНЬ:
Екскурсія до «Межигір’я» — колишня приватна резиденція Віктора Януковича. Головною спорудою в резиденції є так званий «клубний будинок», який також називають «об’єкт Хонка» — від назви фінської фірми Honka, яка є світовим лідером будівництва з екологічно чистої деревини.
На території резиденції створений зоопарк з різними тваринами (такими як кенгуру, австралійський ему, американський нанду, павичі, фазани, австралійські гусаки, земляний заєць.
На території також є штучне озеро, яке живиться водою з десяти артезіанських свердловин. На одному з виїздів з резиденції влаштовано гараж на 70 одиниць техніки.
Повернення в Тернопіль.

В ціну входить:                                           В ціну не входить:                       

— транспортне обслуговування                             — вхідні квитки

— послуги екскурсовода

— медична страховка

— проживання в готелі

При бронюванні туру просимо уточнювати його актуальну вартість.

Відгуки про тур

Ще немає відгуків.

Залишити відгук